Gyakran ismételt kérdések

Minden bizonnyal ez a leggyakrabban feltett kérdés, amivel találkozom, de sajnos kész válasszal nem szolgálhatok rá. Egy rövid beszélgetés után már tudok körülbelüli árajánlatot mondani, egy részletesebb átbeszélést követő pontos weboldalleírás mellé pedig pontos árajánlatot adok. Ha hasraütésszerűen adnék ajánlatot, az egyik félnek sem lenne jó, hiszen ha alacsonyabb árat mondok a reális fejlesztési költségnél, akkor én járok rosszul, ha a fölé ígérek, akkor az ügyfél fizet többet, mint kellene. Leginkább egy ház építéshez tudnám hasonlítani a webfejlesztés, ahol az ingatlan kivitelezője sem tud általánosságban válaszolni a felépítendő ház költségeivel kapcsolatos kérdésekre a pontos paraméterek ismerete nélkül.
A készülendő weboldal ára túlnyomórészt attól függ, hogy a különálló menüpontok mennyire összetettek, illetve hány óra fejlesztési munka szükséges a kivitelezésükhöz.
Ahogy az árra, erre a kérdésre sem lehet pontos választ adni a weboldal pontos paramétereinek ismerete nélkül. A fejlesztési idő jellemzően egy hét és egy hónap között mozog az oldal összetettségétől függően, de előfordulhat 1-2 napos, illetve több hónapos fejlesztés is.
A pontos árajánlathoz szükségem lesz egy minél részletesebb leírásra a weboldal működésével és kinézetével kapcsolatban. Milyen logót és színvilágot képzelt el? Ki lesz a célközönség? Milyen menüpontokra van szükség és mit kell tudjanak ezek? Itt nem szakmai leírásról van szó, egyszerűen szeretném minél jobban megérteni, hogy az ügyfél pontosan mit szeretne.
Általában nincs. Az esetek többségében a weboldal egyszeri fejlesztési ára tartalmaz egy adminisztrációs felületet is, ahonnan az ügyfél később bármikor önállóan is tudja módosítani a tartalmakat. Ebben a felállásban a fejlesztésnek egyszeri költsége van, a szervernek és webcímnek pedig éves.
Igen! Minden esetben törekszem arra, hogy a készülő weboldal forráskódja a lehető legjobban rugalmas maradjon. Ennek megfelelően a későbbiekben, ha az ügyfél továbbfejlesztést, esetleg módosítást kér, én a lehető legkevesebb idő alatt el tudom végezni a kért munkákat, ami Önnek jóval alacsonyabb költséget jelent.
Amikor részemről késznek tekintem a munkát, megtörténik a weboldal átadása. Ha az ügyfél elégedett a munkámmal, megtörténik a számla kiállítása a megbeszélt összegről. Ez általában átutalásos és 14 nap fizetési határidőt tartalmaz.

Miért engem válasszon?

  • Több éves tapasztalat
  • Versenyképes ár
  • Gyors kivitelezés
  • Kreatív megoldások
  • Az Ön igényeire szabva
Copyright© 2016 » BrackIT » Weboldalfejlesztés