Szolgáltatások

Szoftverfejlesztés

A weboldalához tartozó funkciók és az adminisztrációs felület programozása. Céges weboldal, webshop, készletnyilvántartó, bármi más?

Mobil-barát weboldalak

Napjainra követelménnyé vált, hogy a weboldalak mobileszközökön is megfelelően jelenjenek meg.

Facebook marketing

Az Ön Facebook-oldalának kialakítása és kezelése. Az oldal népszerűsítése, a képviselt márka hirdetése.

Karbantartás

Weboldalának naprakészen tartása, folyamatos apróbb módosítások kivitelezése és korlátlan telefonos segítségnyújtás munkaidőben bármikor.

Sürgős fejlesztés

Már tegnapra kész kellett volna legyen az oldal, de még mindig nem találta meg a megfelelő fejlesztőt? Igény esetén megkísérlem extrém rövid határidővel megvalósítani elképzeléseit.

Grafikai tervezés

Weboldalterv, logó, névjegykártya, szórólap, stb. Legyen szó bármilyen digitális grafikáról, segítek megvalósítani elképzeléseit.

Rólam mondták

"Lali az egyik legjobb ember ebben a szakmában, akit ismerek. Rekord idő alatt készíti el megbízásait, és a lehető legjobbat hozza ki belőlük. Én csak ajánlani tudom."
Tamás Dániel

"Egyik ismerősöm ajánlására kerültem kapcsolatba Lajossal. A honlapomat rendre pontosan elkészítette, úgy ahogy kértem. Ha bármi nemű változtatás, módosítás, bővítés vált szükségessé, szinte azonnal reagálva a kérésemre teljesítette azt. Pontos, precíz munkát végezz, ügyelve minden apró részletre. Csak ajánlani tudom őt…"
Kapala László

"Gyors, pontos, megbízható, rugalmas, korrekt! Csak ajánlani tudom!"
Bán Zsófia

Copyright© 2016 » BrackIT » Weboldalfejlesztés